Logo

Εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε δασική περιοχή έξω από την Καλαμάτα [φωτο]



 
 

Φυτεία με 202 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε δασική περιοχή έξω από την Καλαμάτα, στη Μεσσηνία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο καλλιεργητή, ενώ κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια, πάνω από δύο κιλά χασίς.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 17/5 αστυνομική επιχείρηση, σε δύσβατη δασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν συνολικά δύο ανισόπεδοι, ειδικά διαμορφωμένοι και κατάλληλα εκχερσωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά 185 δενδρύλλια κάνναβης , ύψους έως 60 εκατοστών περίπου, οι οποίοι τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Χθες το πρωί, στους χώρους της φυτείας προσήλθε ο 57χρονος, ο οποίος προέβη σε καλλιεργητικές εργασίες και συνελήφθη.

Κατά την ακινητοποίησή του κρατούσε στα χέρια του πλαστικό τελάρο εντός του οποίου υπήρχαν γλάστρες με 17 φυτά κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών περίπου, τα οποία σκόπευε να τα μεταφυτέψει.

Όλα τα δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλλιεργητικά εργαλεία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 2.707 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, κάρτες sim και ένα όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επίσης, προέκυψε πως σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για σωματική βλάβη από αμέλεια.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά