Logo

Σκότωσε 65χρονο για χρέος 130 ευρώ - Συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου γέννησε η γυναίκα του



 
 

Για ένα χρέος μόλις 130 ευρώ ένας 34χρονος αλλοδαπός σκότωσε 65χρονο πριν από εννέα ημέρες στην Αρτέμιδα.

Αυτό διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής που διενήργησαν την έρευνα για τη δολοφονία του 65χρονου στη Λούτσα.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί νεκρός στις 11 Μαϊου σε προαύλιο χώρο διώροφου σπιτιού στη Λούτσα, με τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα.

Μέσα σε λίγες ημέρες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του 65χρονου.

Όπως διαπίστωσαν, το απόγευμα της 10ης Μαϊου το θύμα είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο άτομο.

Του ζητούσε το ποσό των 130 ευρώ που του χρωστούσε, γιατί θα γενούσε σε λίγες ημέρες η γυναίκα του και χρειαζόταν τα χρήματα.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του 65χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν μετά από πλήξη με θλων όργανο.

Μετά από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι 34χρονος αλλοδαπός, ενώ κίνητρο του εγκλήματος φέρονται οικονομικές διαφορές που είχε ο κατηγορούμενος με το θύμα.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, υποβλήθηκε η δικογραφία για τη δολοφονία του 65χρονου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης τακτικός ανακριτής.

Μετά από την έκδοση εντάλματος σύλληψης ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου είχε πάει την ημέρα που γέννησε η σύζυγος του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά