Logo

Κέρκυρα: Ο σκύλος του Λιμενικού εντόπισε ...τοξοβόλο με ναρκωτικά [φωτο]



 
 

"Λαβράκι" έβγαλε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Στιτς» της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, καθώς εντόπισε τοξοβόλο με ναρκωτικά σε σπίτι στην Κέρκυρα.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε στο αυτοκίνητο ενός 44χρονου Έλληνα μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 2,4 γραμμαρίων, μία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 5,4 γραμμαρίων, 38 ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα των λιμενικών με τη συνδρομή του σκύλου στο σπίτι του 44χρονου όπου ανακάλυψαν ότι ο δράστης ήταν ...τοξοβόλος.

Στο σπίτι βρέθηκαν ένα σπαθί με λάμα μήκους 62 εκατοστών με θήκη, δύο τόξα, 19 βέλη, 14 μεταλλικές μύτες βελών και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών.

Ο 44χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο αστυνομικός σκύλος ...ξετρύπωσε ακόμα δύο κατόχους ναρκωτικών. Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 28 και 26 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή Μωραΐτικα. Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε ένα «φιξάκι» ηρωίνης ενός γραμμαρίου και στο σπίτι του 28χρονου μία γλάστρα με πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 20 ως 35 εκατοστών.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-5-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά