Logo

Οικονομική Αστυνομία: Έφοδος σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια [φωτο]



 
 

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια, εντόπισε χθες, Πέμπτη, η Οικονομική Αστυνομία σε περιοχή της Αττικής.

Σε έφοδο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί, συνέλαβαν την προσωρινά υπεύθυνη και ένα παίκτη, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Όπως διαπιστώθηκε, είχαν εγκατασταθεί 12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ελέγχονταν από server και στην οθόνη εμφανίζονταν τυχερά παίγνια.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο πλήρεις κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server), δύο κάμερες, καταγραφικό, καθώς και 660 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού. Το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server) θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά