Logo

"Σαφάρι" ελέγχων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη - 13 συλλήψεις



 
 

Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών στο νομό Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης 20χρονου αλλοδαπού στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ο οποίος κατείχε δέκα μικροδέματα κάνναβης, ενώ κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 49 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 20 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 52,08 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης. Ο δράστης είχε προσνπαθήσει να αποφύγει τον έλεγχο. Όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Στην περιοχή Χαριλάου συνελήφθη 34χρονος ο οποίος κατείχε τέσσερα μικροδέματα ηρωίνης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 652 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά