Logo

Ρόδος: Πακιστανός επιδειξίας σε πάρκο με γυναίκες και παιδιά [φωτο]



 
 

Σοκ υπέστησαν δύο γυναίκες που είχαν βγάλει βόλτα τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, όταν ήρθαν σε απόσταση αναπνοής με Πακιστανό επιδειξία σε πάρκο στη Ρόδο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν μία 29χρονη και η 32χρονη αδελφή της είχαν βγάλει βόλτα τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους για να παίξουν στο πάρκο του Αγίου Φραγκίσκου. Ξαφνικά εμφανίστηκε πίσω από θάμνους και δέντρα ο 38χρονος ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να... χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα.

Οι γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν και κάλεσαν βοήθεια. Αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν την Τετάρτη τον 38χρονο Πακιστανό και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισαν οι δύο αδελφές οι οποίες υπέβαλαν μήνυση για βάναυση προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους.

Δείτε φωτογραφία λίγο μετά τη σύλληψη του Πακιστανού επιδειξία σε τοπική εφημερίδα

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε δίωξη σε βάρος του δράστη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Στην απολογία του ο Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι είχε ...φαγούρα στα γεννητικά του όργανα και ξυνόταν. Ζήτησε συγγνώμη  από τις δύο γυναίκες. Όμως το δικαστήριο δεν τον συγχώρεσε και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή.

Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά