Logo

Οικογενειακή τραγωδία στον Εύοσμο: Μητέρα και κόρη σκότωσαν τον 49χρονο



 
 

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε μετά τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς δράστες είναι η γυναίκα και η κόρη του.

Ο άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι του το βράδυ της Κυριακής από το γιό του.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν καταλάβει πως ο ένας ή περισσότεροι δράστες ήταν γνωστοί του θύματος, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Ο 49χρονος είχε ανοίξει την πόρτα στον ή στους δολοφόνους του.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής εξιχνίασαν την υπόθεση λίγες ώρες αργότερα.

Δράστες είναι η 45χρονη σύζυγος του και η 18χρονη κόρη του η οποία φέρεται ναι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα της όταν ήταν ανήλικη.

Ως κίνητρο της δολοφονίας φέρονται και οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι δύο γυναίκες μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου. Τον ακινητοποίησαν και τον μαχαίρωσαν πολλές φορές στον τράχηλο.

Μετά τη δολοφονία αλλοίωσαν τη σκηνή του εγκλήματος και πέταξαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήσαν σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Οι δύο συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Την Παρασκευή απολογούνται μάνα και κόρη 

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν από τον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης  η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη της. 

Σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για  ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μέχρι να απολογηθούν οι δύο γυναίκες θα παραμείνουν κρατούμενες, ενώ για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση θα αποφανθεί ο ανακριτής. 

Η 18χρονη κατηγορούμενη φέρεται να κατάθεσε κατά την προανάκριση ότι ο 49χρονος ταξιτζής και πατέρας της τη  βίαζε από την ηλικία των 14 ετών,. 

Η μητέρα της και σύζυγος του ταξιτζή φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι και η ίδια υπήρξε θύμα κακοποίησης. Λόγω αυτών των καταστάσεων, όπως είπε, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τα δύο τους παιδιά, ενώ κατά καιρούς φέρεται να φιλοξενείτο σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Υποστήριξε ακόμα πως στο  μεσοδιάστημα να είχε συνάψει σχέση με άλλο άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί. Κατόπιν παρότρυνσης όμως του γιου τους -ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο το βράδυ της περασμένης Κυριακής- επέστρεψαν στο σπίτι όπου ζούσαν επί της οδού Ιθάκης στον Εύοσμο, δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως υποστήριξαν κατά την προανάκριση  οι δύο γυναίκες η σε βάρος τους κακοποίηση συνεχίστηκε και επιπλέον υπήρξε διαμάχη με αφορμή οικονομικές διαφορές.

Η κατάσταση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών, φέρεται να έφτασε σε αδιέξοδο.

Έτσι η οικογενειακή τραγωδία κορυφώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν μάνα και κόρη κατηγορούνται ότι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του άνδρα όπου αφού τον ακινητοποίησαν του κατάφεραν αλλεπάλληλες θανατηφόρες μαχαιριές στο λαιμό και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη σε βάρος τους δικογραφία, φέρονται ότι  επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της Αστυνομίας αναστατώνοντας το σπίτι ενώ πέταξαν το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά