Logo

Πρέβεζα: Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 83χρονης - Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε βαριά χτυπημένη στο σπίτι της



 
 

Στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, μεταφέρθηκε μία  83χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της - στην οδό Πάργης στην Πρέβεζα - ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 83χρονη βρέθηκε σε αυτή τη  κατάσταση το απόγευμα του Σαββάτου  από συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το prevezatoday.gr  έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου  στην περιοχή του Παντοκράτορα εντοπίστηκαν άτομα, πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι προσήχθησαν στην Α.Δ. Πρέβεζας όπου και ανακρίθηκαν. 

Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 

Μία από τις προσαγωγές μετατράπηκε σε σύλληψη. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας 

Η ηλικιωμένη, που νοσηλεύεται διασωληνωένη, φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει και θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Tοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για Πακιστανό, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με την ηλικιωμένη και γι αυτό προφανώς δεν υπήρξαν ίχνη διάρρηξης.

 Ωστόσο, ο λόγος που ξυλοκόπησε την ηλικιωμένη δεν έχει γίνει γνωστός.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος υσλληφθείς υποστήριξε πως είχε  σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

 Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο  40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση αναφέρονται τα εξής:

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Τμήμα  Ασφάλειας Πρέβεζας σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού, για απόπειρα ανθρωποκτονίας 83χρονης ηλικιωμένης ημεδαπής στην Πρέβεζα.

Χθες το απόγευμα η ηλικιωμένη βρέθηκε τραυματισμένη στο πρόσωπο και το σώμα εντός της οικίας της και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Ο συλληφθείς για την υπόθεση αλλοδαπός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-6-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά