Logo

ΕΔΕ σε βάρος αστυνομικών που βιντεοσκόπησαν τραβεστί στα Εξάρχεια [βίντεο+φωτο]



 
 

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διατάχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό με ...πρωταγωνιστές ειδικούς φρουρούς της ομάδας "ΔΡΑΣΗ" εν ώρα υπηρεσίας και τραβεστί στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί κατέγραψαν με κάμερες που βρίσκονται πάνω στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, επίμαχα σημεία του σώματος τραβεστί και τα δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο.

Οι άνδρες της ομάδας "ΔΡΑΣΗ", με αποκάλυψη του nantiareport.gr ήταν ακινητοποιημένοι στα Εξάρχεια, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Εκεί τους πλησίασε τραβεστί και τους ρώτησε που να αφήσει τις κάρτες της. Στη συνέχεια τις τοποθέτησε πάνω στα μηχανάκια τους.

Οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία, ζήτησαν να τους αποκαλύψει σημεία του σώματός της.

Αν και στην αρχή το τραβεστι δίστασε λόγω των καμερών ασφαλείας, οι ειδικοί φρουροί την παρότρυναν λέγοντάς της ότι δεν υπάρχουν.

Το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί στις κάμερες που βρίσκονται πάνω στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, η τραβεστί σηκώνει το φόρεμα και αποκαλύπτει τα οπίσθια και το εσώρουχό της, με τους αστυνομικούς να επιδίδονται σε σχόλια.

Η διαρροή του βίντεο διάρκειας 42 δευτερολέπτων, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Οι ίδιοι φέρονται να το έστειλαν σε κάποιους συναδέλφους τους, αλλά διέρρευσε ελεύθερα σε site.

Πλέον οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ θα λογοδοτήσουν. Ήδη διατάχθηκε ΕΔΕ για να διακριβωθεί η ταυτότητα των εμπλεκόμενων αστυνομικών προκειμένου να διωχθούν πειθαρχικά.

Δείτε το επίδικο βίντεο

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά