Logo

Δεύτερος γιατρός «μαϊμού» στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ - Τι υποστηρίζει συγγενής ασθενούς



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πλέον και έναν δεύτερο γιατρό «μαϊμού», με αφορμή σχετική καταγγελία που έφθασε σε αστυνομικό τμήμα.

Η καταγγελία αφορά γεγονότα που έλαβαν χώρα το 20015 στην Αθήνα με θύμα έναν ασθενή με ανίατη ασθένεια ο οποίος, τελικά, πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικό πρόσωπο του εν λόγω ασθενούς τηλεφώνησε σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε έναν γιατρό - απατεώνα, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αυτός δεν ήταν ο προφυλακισμένος Νίκος Κοντοστάθης, τον οποόι, όπως επισήμανε δεν αναγνώρισε. 

Οι αστυνομικοί προς το παρόν  διερευνούν την συγκεκριμένη καταγγελία για να διαπιστώσουν εάν είναι βάσιμη, προτεραιότητά τους ωστόσο, παραμένουν οι καταγγελίες για τον 47χρονο κατηγορούμενο.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει καταγγελία από την Κύπρο, σύμφωνα με την οποία  ασθενής το 2014 είχε έρθει σε επαφή με έναν γιατρό στην Ελλάδα, ο οποίος του έστελνε τα μαντζούνια με το ταχυδρομείο.

Ο ασθενής μάλιστα, ήρθε στην Ελλαδα, συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο Κοντοστάθη αλλά όταν κάποια στιγμή δεν τον έβρισκε στο τηλέφωνο έκοψε την «θεραπεία» με τα μαντζούνια.

Οι διωκτικές αρχές τώρα, μέσω πρεσβείας και δικαστικής συνδρομής θα αναζητήσουν στοιχεία και πληροφορίες, προκειμένου να δουν εάν είναι το μόνο θύμα στην Κύπρο, ή υπάρχουν και άλλα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναφορικά με την έρευνα για τον 47χρονο Νίκο Κοντοστάθη έχουν ληφθεί 11 γραπτές καταθέσεις, ενώ το όφελος από την παράνομη δραστηριότητά του υπερβαίνει τα 300 χιλιάδες ευρώ.  Δηλαδή, είναι άνω των 120 χιλιάδων ευρώ που είναι το όριο για να χαρακτηριστεί κακούργημα ένα οικονομικό έγκλημα. 

Από αύριο οι αστυνομικοί, που ασχολούνται με την υπόθεση, θα ξεκινήσουν να παίρνουν νέες καταθέσεις

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά