Logo

Μύκονος: Χειροπέδες σε Αλβανούς διακινητές με καβάντζα ναρκωτικών στη Φτελιά [βίντεο+φωτο]



 
 

Σε καβάντζα ναρκωτικών, όπου η κάνναβη και η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη σε κουβάδες, είχαν μετατρέψει κτήμα στη Φτελιά της Μυκόνου δύο Αλβανοί που έπεσαν στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Την Τρίτη κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου της Μυκόνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε  μεγάλη επιχείρηση στα χωράφια της Φτελιάς και με τη βοήθεια της Κ9 σκυλίτσας Ugly πέρασε χειροπέδες στους Αλβανούς έμπορους. 

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 7.598,92 γρ. κάνναβη, 20,2 γρ. κοκαΐνη, ένα πιστόλι zastava των 7,62 mm με δύο σφαίρες στη γεμιστήρα, τρεις ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα, 3.935 ευρώ και 40 δολάρια.

Εδώ και καιρό στο Λιμεναρχείο Μυκόνου είχαν φθάσει πληροφορίες για τη δράση εμπόρων ναρκωτικών. Έτσι ξεκίνησε έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και… δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κάνναβης.

Οι Αλβανοί τέθηκαν υπό παρακολούθηση και διακριβώθηκε ότι είχαν νοικιάσει κατοικία στην περιοχή της Φτελιάς, κοντά στην παραλία, σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων.

Σημειώνεται, ότι οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά