Logo

Συνελήφθη πατέρας που εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του σε ασελγείς πράξεις



 
 

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης που αποκαλύφθηκε στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, με δράστη τον ίδιο τον πατέρα του 8χρονου θύματος. 

Όπως έγινε γνωστό, ένας 33χρονος Σύριος, που φιλοξενείται με την οικογένεια΄του στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, φέρεται ότι  εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του να του κάνει στοματικό έρωτα και άλλες ασελγείς πράξεις.

Το μαρτύριο του μικρού κοριτσιού αποκάλυψε ο παππούς του κοριτσιού και πατέρας του 33χρονου δράστη, ο οποίος πήγε τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε το γιο του για όσα έκανε στην 8χρονη. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr,  για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο εισαγγελέας, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας μετέβησαν το πρωί της Πέμπτης στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας και συνέλαβαν τον 33χρονο Σύριο. 

Σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, σχηματίστηκε δικογραφία για  βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της γεννετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κ.α.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά