Logo

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 54χρονης για το φόνο του πρώην πεθερού της



 
 

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας 89χρονου, που έγινε τον Ιούνιο του 2019, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η αστυνομία, έπειτα από επιστημονική ανάλυση ανευρεθέντων πειστηρίων και έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος είχε εντοπιστεί σε κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας στην οδό Αρμενοπούλου και έφερε τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.

Για την υπόθεση συνελήφθη 54χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, είναι πρώην γυναίκα του γιου του άτυχου ηλικιωμένου. Σε βάρος της γυναίκας σχηματίσθηκε δικογραφία για Ανθρωποκτονία με δόλο. Σε βάρος της εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει το thestival.gr, η πρώην νύφη του, τον χτύπησε με τηγάνι την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του. Στη συνέχεια, η 54χρονη τον έριξε από τις σκάλες για να φανεί σαν ατύχημα. Αστυνομικοί βρήκαν ένα συνδετήρα από το τηγάνι και όταν η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και συνελήφθη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-7-2020 από directNEWS.gr πηγή:enikos.gr


Τελευταία Αστυνομικά