Logo

Αίγιο: Νεαροί απείλησαν αστυνομικούς με ρόπαλα



 
 

Επτά άνδρες, τρεις εκ των οποίων είναι ανήλικοι, συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου για τα όπλα, της αντίσασης και της απειλής κατά αστυνομικών υπαλλήλων.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος  Αιγιαλείας με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Α.Τ. Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών .

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί αναζητώντας το βράδυ της Πρασκευής οχήματα για υπόθεση κλοπής, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι επτά συλληφθέντες. Οι τελευταίοι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κρατώντας στα χέρια ξύλινα ρόπαλα, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των αστυνομικών τους οποίος απείλησαν.

Κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, τραυματίστηκε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Αιγιαλείας, ο οποίος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

Σημειώνεται, ότι σε  σωματικούς ελέγχους που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν εννέα ξύλινα ρόπαλα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-8-2020 από directNEWS,gr


Τελευταία Αστυνομικά