Logo

Γνωστός επιχειρηματίας της Ημαθίας κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 28χρονη υπάλληλό του



 
 

Γνωστός ειχειρηματίας της Ημαθίας συνελήφθη για κατηγορίες σχετικές με σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής υπαλλήλου του μέσα σε χώρο εργασίας.

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την περιοχή και οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία της νεαρής σε βάρος του εργοδότη της. 

Η 28χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που εργαζόταν στο μαγαζί ιδιοκτησίας του 48χρονου σε περιοχή της Ημαθίας, εκείνος την πλησίασε με πονηρό ύφος και άρχισε α της κάνει ανήθικες προτάσεις που την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Όπως είπε η νεαρή, στο τέλος πήγε αρκετά κοντά της,  ώσπου δεν άργησε να της επιτεθεί και να την εξαναγκάσει σε ασελγείς πράξεις παρά τη θέλησή της.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι  αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις προσπαθώντας να απωθήσει το… ερωτοχτυπημένο αφεντικό της και τελικά κατόρθωσε να ξεφύγει από τα… νύχια του και τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του και να πάει γραμμή στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή φέρεται να πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος τρέμοντας και κλαίγοντας και, όταν οι αστυνομικοί την ηρέμησαν και της έδωσαν να πιει ένα ποτήρι νερό, τους περιέγραψε τι είχε συμβεί 

Ο 48χρονος,  εντοπίστηκε στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας, όπου του ασκήθηκε η σχετική δίωξη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-8-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά