Logo

Συνελήφθη καθηγήτρια που αρνούνταν να φοράει μάσκα μέσα στην τάξη [βίντεο]



 
 

Καθηγήτρια σε λύκειο στον Υμηττό, που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης. 

Οι μαθητές έκαναν παρατήρηση στην καθηγήτρια και της ζήτησαν να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου για τη χρήση μάσκας μέσα στην αίθουσα. Τα παιδιά συνέχιζαν να διαμαρτύρονται και να βγαίνουν από την τάξη, ενώ η καθηγήτρια τους έβαζε, τελικά, απουσία. 

Όπως μετέδωσε το MEGA, η καθηγήτρια, η οποία στο παρελθόν είχε περάσει Πειθαρχικό για ανάλογο παράπτωμα, συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο διευθυντής του σχολείου και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Δάφνης, όπου σχηματίζεται σε βάρος της δικογραφία.  

Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA  είπε ότι η καθηγήτρια αυτή έχει μία δικιά της ιδεολογία, «δεν θέλει να φοράει τη μάσκα» , ενώ ένας από τους μαθητές υποστήριξε: «Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται».

Σύμφωνα με τους μαθητές, η καθηγήτρια είναι αρνητής του κορονοϊού και ιδεολογικά είναι αντίθετη με τη χρήση μάσκας. «Λέει δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς», είπε ένας μαθητής. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά