Logo

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συλλήψεις σε νυκτερινό κέντρο στην Αθήνα - Πρόστιμα σε πολίτες στη Θεσσαλονίκη



 
 

Σε μία σύλληψη και σε βεβαιωση προστίμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά την πρεμιέρα εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:30 το ξημέρωμα της Κυριακής στο πλαίσο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα και ειδικότερα στην οδό Λιοσίων νυχτερινό κέντρο συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. 

Ο ιδιοκτήτης, μάλιστα, είχε κλειδώσει και την πόρτα για να μην ενοχλήσει κανείς τους 141 θαμώνες που  συνέχισαν να διασκεδάζουν έως τις 02:30  το πρωί. Μέχρι τη στιγμή, δηλαδή, που στο σημείο έφθασε η αστυνομία, η οποία «μοίρασε» πρόστιμα.

Oι αστυνομικοί βεβαίωσαν σε όλους τους θαμώνες πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα. Παράλληλα επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη τον οποίο και συνέλαβαν μαζί με άλλα δύο άτομα, ενώ σφράγισαν το κατάστημα. 

Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη  έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για νυχτερινή κυκλοφορία στους δρόμους κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικές αρχές για την τήρηση του μέτρου. 

Από τις 12:30 τα μεσάνυχτα έως τις 05:30 σήμερα το ξημέρωμα, οπότε και τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα καθώς η Θεσσαλονίκη έχει εισέλθει στο «πορτοκαλί» και στο «επίπεδο 3» εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, βεβαιώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συνολικά 49 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε πολίτες που μετακινούνταν μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επίσης, από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής βεβαιώθηκαν άλλες 127 παραβάσεις, με πρόστιμο ύψους 150 ευρώ, σε πολίτες που δεν τήρησαν το μέτρο της καθολικής χρήσης μάσκας.

Σημειώνεται, ότι οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας  συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα σε όλες της περιοχές της χώρας για τις οποίες  ανακοινώθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά