Logo

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Προσήχθησαν η κόρη της 50χρονης και ένας ανήλικος ως ύποπτοι



 
 

Εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας μίας 50χρονης γυναίκας, στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ανήλικοι προσήχθησαν ως ύποπτοι από τις αστυνομικές Αρχές. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, πρόκειται για μία 15χρονη και τον 17χρονο φίλο της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο ανήλικοι κοιμόντουσαν σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην πόλη των Σερρών, όταν τυχαία εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Έπειτα από ερωτήσεις αστυνομικών, οι δύο ανήλικοι φέρεται πως ομολόγησαν πως σκότωσαν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα και προσπάθησαν να διαφύγουν στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, αναφέρουν ότι η 15χρονη ενδεχομένως είναι η κόρη της άτυχης 50χρονης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την ανήλικη κόρη της.

Το σπίτι της ήταν ανακατεμένο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν πρόκειται για ληστεία. Η πόρτα δεν έχει ίχνη παραβίασης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2020 από directNEWS.gr πηγή: ΑΝΤ1


Τελευταία Αστυνομικά