Logo

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Η κόρη του 50χρονου θύματος και ο σύντροφός της ομολόγησαν το έγκλημα



 
 

Τη διάπραξη της άγριας δολοφονίας  της 50χρονης στις 7 Νοεμβρίου  στην Αγία Βαρβάρα ομολόγησαν, τελικά,  η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος σύντροφός της, έπειτα από αλλεπάλληλες ερωτήσεις  των αστυνομικών. 

Αστυνομικοί εντόπισαντο απόγυεμα της Κυριακής τους δύο ανήλικους  στις Σέρρες μέσα σε αυτοκίνητο ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν στη Β. Ελλάδα  και τους προσήγαγαν στη  ΓΑΔΑ. 

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί μαχαιρωμένη στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο, μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Την αστυνομία ενημέρωσε μια συγγενής της, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε το θύμα στα τηλεφωνήματα.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης, η οποία εκτός από τα φονικά τραύματα από μαχαίρι που έφερε, ήταν και δεμένη χειροπόδαρα.

Το έγκλημα - Εμπλοκή  και τρίτου ανήλικου 

Η 15χρονη είπε ότι δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με τη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ζήτησαν τη βοήθεια ενός 16χρονου Έλληνα, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 15χρονη ισχυρίστηκε πως η μητέρα της τής είχε κάνει τη ζωή ανυπόφορη, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Όπως είπε, την απειλούσε πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο.

Η δολοφονία της 50χρονης έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν το θύμα κοιμόταν.

Ο 17χρονος μαζί με τον φίλο του έδεσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο.

Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και, αφού δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ανήλικοι φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία εδώ και αρκετό διάστημα.

Παραδόθηκε  ο 16χρονος που αναζητουνταν

Παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο 16χρονος που αναζητούνταν για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 16χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και αυτή την ώρα οδηγείται στην ΓΑΔΑ στην Αθήνα.

Ο 16χρονος φέρεται ως συνεργός της 15χρονης που κατηγορείται για την δολοφονία της μητέρας της.

Στην ανακρίτρια Ανηλίκων  η 15χρονη και ο 17χρονος

Φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορoνοϊό οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Aνηλίκων η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία.

Σε βάρος των ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού για τον 17χρονο και τον 16χρονο και της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία για την 15χρονη. 

Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου η οποία ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας το γιο της ενώ ζήτησε από τους αστυνομικούς να την αφήσουν να τον πλησιάσει.

Και οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις υπερασπιστικές τους θέσεις και αναμένεται να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη..

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά