Logo

Συνελήφθη 24χρονη διοργανώτρια πάρτι στο Athenaeum Smart Hotel στη λεωφόρο Συγγρού - Συμμετείχαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού



 
 

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 24χρονη, η οποία διοργάνωσε πάρτι με τη συμμετοχή τριάντα ατόμων στο  ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου, παρά τη σχετική απαγόρευση στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και του lockdown.

Συγκεκριμένα  η 24χρονη συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κοροναϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από καταγγελία πολίτη για πάρτι με πολλά άτομα σε σουίτα., αστυνομικοί μετέβησαν, λίγο πριν από τις 02:30 της Δευτέρας, στον όγδοο όροφο ξενοδοχείου και διέκοψαν το πάρτι ενώ συνέλαβαν την διοργανώτρια. Παράλληλα, επέβαλαν και πρόστιμο σε όσους συμμετείχαν.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ανακολινωση της ΠΑΕ  στο πάρτι συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούνο Φελίπε. ενώ το κάλεσμα έγινε μέσω του διαδικτύου. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο ''κορονοπάρτι'' συμμετείχαν επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στο αυτόφωρο η 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου

Στο αυτόφωτο οδηγήθηκε, την Δευτέρα το μεσημέρι, η 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου Athenaeum Smart, στο οποίο διοργανώθηκε το πάρτι με 30 άτομα. Στην υπεύθυνη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού ( Άρθρο 285 ΠΚ) και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφίας η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της συλληφθείσας, Αλέξης Κούγιας αναφέρει μεταξύ των άλλων:

«Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ,..»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά