Logo

Αρκαδία: Διέρρηξαν σπίτι οικογενειακώς...



 
 

Χειροπέδες σε τέσσερις διαρρήκτες,  που "άνοιξαν" σπίτι σε τοπική κοινότητα τυ δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία αρπάζοντας διάφορα είδη οικιακής χρήσης, πέρασαν οι διωκτικές αρχές.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί οι τέσσερις συλληφθέντες είναι μέλη της ίδιας οικογένειας, καθώς πρόκειται για τον 47χρονο πατέρα, τη συνομήλικη σύζυγό του και τους δύο γιους τους, ηλικίας, 23 ετών ο πρώτος και ανήλικος ο δεύτερος.

Το ζευγάρι με τους δύο γιούς του εισέβαλαν μέρα - μεσημέρι τη Δευτέρα σε σπίτι σε τοπική κοινότητα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, άρπαξαν από αυτό διάφορα είδη οικιακής χρήσης και διέφυγαν για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα, ενώ στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκαν και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ και ο ανήλικος δεν είχε καν εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά