Logo

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι 12 ετών και 14 ετών σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ



 
 

Η εξιχνίαση από τις αστυνομικές αρχές υπόθεσης ληστείας μετά φόνου, με θύμα έναν ηλικιωμένο, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Δεκεμβρίου σοκάρειι για όσα αποκάλυψε.

Δράστες της πράξης φέρονται να είναι  δύο ανήλικοι ηλικίας 12 ετών και 14 ετών ,ε συνεργούς τη  γιαγιά τους και ο σύντροφός της, που φύλαγαν τσίλιες έξω από το σπίτι του θύματος. 

Συγκεκριμένα, ένας  86χρονος, στις 2 Δεκεμβρίου, έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο της πόλης με τους δράστες να τον χτυπούν,

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος τους κατάλαβε, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι να πέσουν πάνω του και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Οι ανήλικοι στη συνέχεια άρπαξαν από το σπίτι, περίπου 259 ευρώ και εξαφανίστηκαν. 

Το θύμα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 86χρονος κατέληξε,  μετά από τέσσερις ημέρες. 

Από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι, πίσω από τη ληστεία και τη δολοφονία  κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 ετών και 14 ετών.

Όπως αποκαλύπτεται, ρόλο τσιλιαδόρου είχαν η 45χρονη γιαγιά και ο 40χρονος σύντροφός της. .

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να εξιχνιάσουν το έγκλημα μέσα σε 12 ημέρες,  αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Έτσι, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο παιδιών, τα οποία ομολόγησαν και περιέγραψαν τη διάπραξη του εγκλήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά