Logo

Συνελήφθη στον Πειραιά δραπέτης των φυλακών Κέρκυρας για ληστείες στη Μεσσηνία



 
 

Συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, ένας 44χρονος δραπέτης των φυλακών της Κέρκυρας, που κατηγορείται για ληστείες στην Κυπαρίσσια και το Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Ο 44χρονος μαζί με έναν 43χρονο και έναν 34χρονο, οι οποίοι αναζητούνται, είχαν εισβάλει στις 10 Νοεμβρίου και στις 11 Δεκεμβρίου σε επιχειρήσεις και με την απειλή όπλου είχαν ακινητοποιήσει τους ιδιοκτήτες, αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο και το σπίτι του 44χρονου, στον Πειραιά, βρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «Kαλάσνικοφ» με τρεις γεμιστήρες και 74 φυσίγγια, ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και έξι φυσίγγια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 44χρονος είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές της Κέρκυρας, στις 17 Δεκεμβρίου του 2019, όπου ήταν κρατούμενος για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά