Logo

Σέρρες: Εικόνες ντοκουμέντο αμέσως μετά τη δολοφονία του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη [βίντεο+φωτο]



 
 

Συνελήφθη 47χρονος, κάτοικος Οφρυνίου Καβάλας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, για την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την Τετάρτη σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή της Βισαλτίας, κοντά στην Ευκαρπία Σερρών. O 47χρονος οδηγείται στον Ανακριτή Καβάλας ενώ για τη μητέρα του που ήδη προσήχθη στην αστυνομία σχηματίσθηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 47χρονος και η μητέρα του εντοπίστηκαν έπειτα από μαρτυρίες και σε συνδυασμό με βιντεοληπτικό υλικό που τοποθετούσε δύο υπόπτους έξω από το όχημα του θύματος.

Η ιστοσελίδα enanews.gr φέρνει στο φως εικόνες ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας στις οποίες φαίνεται η μητέρα του 47χρονου να περιμένει τον γιο της. Φέρεται να του είχε πει να τον πάει στο νοσοκομείο και να ειδοποιήσει την αστυνομία. “Αν φωνάξεις κανέναν θα σε σκοτώσω” της απάντησε ο κατηγορούμενος. Τελικά αντί να τον πάει στο νοσοκομείο, πέταξε το άψυχο σώμα του 42χρονου σε ένα αρδευτικό κανάλι. Το έγκλημα εκτιμάται ότι έγινε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα και η γυναίκα βρίσκεται στο σημείο μία ώρα αργότερα.

"Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Απέναντι από το σπίτι που ανακαίνισε το θύμα ο γιος μου τον χτύπησε. Μου είπε ότι τον φόρτωσε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο. Ήταν μαλωμένοι από παλιά. Εκείνη τη μέρα τσακώθηκαν" φέρεται να είπε η μητέρα του 47χρονου στην αστυνομία. Σοκ προκαλεί η μητέρα του συλληφθέντα ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε με γεωργικό εργαλείο τον επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη και τον πέταξε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το χωριό Οφρύνιο της Καβάλας.

Το χρονικό της υπόθεσης δολοφονίας

Το πρωινό της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία ενημερώνοντας για εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο, με Βουλγαρικές πινακίδες σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμόνα και Ευκαρπίας Σερρών. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών όπου μετά από έρευνες τους στην περιοχή και σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρων, εντοπίστηκε η σορός άνδρα σε αρδευτικό κανάλι στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ευκαρπίας –Αμφίπολης, σε ερημικό σημείο στην περιοχή Καστρόλλακα Βισαλτίας. Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής και άντρες του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον εντοπισμό του πτώματος, ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδη έκανε λόγο για βίαιο θάνατο, o οποίος, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη συνέχεια, προήλθε «από μεθαιμορραγικό σοκ μετά τραύμα τυφλό στην μεσοπλάτια χώρα».

Ο 42χρονος Γιώργος Γρηγοριάδης, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, διέμενε στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

Τα ίχνη του χάθηκαν από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ημέρα των γενεθλίων στις 12 Δεκεμβρίου.

Οι γονείς, που ζουν στη Δράμα, όπως και τα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματά τους και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ για τον εντοπισμό του ενεργοποιήθηκε και ο κοινωνικός συναγερμός SILVER ALERT.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2020 από directNEWS.gr πηγή:enikos.gr


Τελευταία Αστυνομικά