Logo

Μετέφερε με φορτηγό 14 κιλά κοκαΐνης – Συνελήφθη στη Λυκόβρυση [βίντεο+φωτο]



 
 

Συνελήφθη στη Λυκόβρυση Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός οδηγός φορτηγού για εισαγωγή στη χώρα μας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, με δραστηριοποίηση στην οδική μεταφορά προϊόντων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, μετέφερε και εισήγαγε 14 κιλά κοκαΐνης στην Ελλάδα, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην εσωτερική αγορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ο κατηγορούμενος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ιταλία και μέσω του πορθμείου Ανκόνα Ιταλίας-Πάτρας, αφίχθη στις 23 Δεκεμβρίου στο λιμάνι Πατρών και κατέληξε στην περιοχή της Λυκόβρυσης Αττικής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον αποθηκευτικό χώρο του επικαθήμενου 13 συσκευασίες με κοκαΐνη και μικροποσότητα χασίς.

Μέσα στην καμπίνα του φορτηγού βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 14 κιλών και 45 γραμμαρίων, ακατέργαστο χασίς βάρους επτά γραμμαρίων και 287.060 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά