Logo

Αιτωλοακαρνανία: Γείτονες και συγγενής οι δράστες της ληστείας μετά φόνου σε βάρος ηλικιωμένων



 
 

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε την Πέμπτη όταν αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο σπίτι της μία 85χρονη γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της δίπλα στον 91χρονο σύζυγό της ο οποίος ήταν νεκρός 

Η 85χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατονόμασε τους δράστες. Μάλιστα, δύο εξ αυτών φέρονται να είναι γείτονες του ζευγαριού και ο τρίτος είναι συγγενικό πρόσωπο. 

Ένας εξ αυτών φέρεται ότι ανακρινόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας να ομολόγησε ότι εισέβαλαν στη μονοκατοικία των ηλικιωμένων για να αρπάξουν χρήματα που γνώριζαν ότι είχαν ως κομπόδεμα.

Ο άνδρας που ομολόγησε φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα που πήραν τα έθαψαν σε ένα χωράφι. Φέρεται, επίσης, να ισχυρίστηκε ότι όταν βρήκαν περίπου 14.000 ευρώ σταμάτησαν να ψάχνουν για άλλα χρήματα και εξαφανίστηκαν. 

Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι  φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε και πρόσθεσε πως θεώρησαν ότι και οι δύο ηλικιωμένοι είχαν πεθάνει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και, μόλις ολοκληρωθεί, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για το στυγερό έγκλημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά