Logo

Χειροπέδες στους δράστες ένοπλης ληστείας στις Σέρρες



 
 

Σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων που εξέδωσε ανακριτής συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για την ληστεία με την απιελή όπλου ιδιοκτήτη καταστήματος στις Σέρρες που είχε διαπραχθεί πριν από δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους ληστές που είχε καλυμμένο τα πρόσωπό του ακινητοποίησε το θύμα το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου, άρπαξε το τσαντάκι του που είχε μέσα τις εισπράξεις της επιχείρησής τους ύψους 7.000 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα και διέφυγε με το όχημα στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του.

Η αστυνομική έρευνα εξιχνίασε τη ληστεία και εκδόθηκαν εντά;λματα σύλληψης για τους δράστες, οι οποίοι στο πλαίσιο επιχείρησης άστυνομικών της Ασφάλειας εντοπίστηκαν στα σπίτια τους στις Σέρες.

Στα δύο σπίτια  και στο όχημα που χρησιμοποίησαν και κατασχέθηκε, βρέθηκαν 1.440 ευρώ από τη λεία τους και τα ρούχα που φορούσαν όταν διέπραξαν τη ληστεία, με τα οποία τους είχαν καταγράψει κάμερες.

Επίσης, σε μια αγροτική περιοχή βρέθηκε το πιστόλι κρότου που είχαν κρύψει  μαζί με το τσαντάκι του καταστηματάρχη, στο οποίο βρέθηκαν οι τραπεζικές κάρτες και τα έγγραφα.

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον ανακριτή Σερρών από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά