Logo

Σύλληψη καταζητούμενου για δολοφονία στα Πατήσια



 
 

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, στον Άγιο Ελευθέριο, ο 31χρονος Αφγανικλης καταγωγής που ήταν καταζητοιύμενος για τη δολοφονία 33χρονου συμπατριώτη του, στις 9 Δεκεμβρίου του 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, το βράδυ του εγκλήματος το θύμα μετέβη σε καφετέρια στην οδό Αχαρνών στα Πατήσια, όπου, έπειτα από διαπληκτισμό με ομάδα αλλοδαπών, πυροβόλησε εναντίον τους. Ακολούθησε καταδίωξή του από άτομα που έφεραν μαχαίρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Από την αυτοψία στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο μαχαίρια κι ένας κάλυκας.

Την ίδια μέρα, μαζί με το θύμα, βρέθηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 30 ετών σήμερα, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν ενεργό συμμετοχή στην ανθρωποκτονία, γι' αυτό και συνελήφθησαν.

Έκτοτε η αστυνομία αναζητούσε και τον 31χρονο συνεργό τους, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για αρπαγή, ληστεία, κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά