Logo

Συνελήφθη καθηγητής ειδικής αγωγής για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή του



 
 

Ένας 62χρονος καθηγητής εν ενεργεία σε σχολείο του Περιστερίου συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης για αδικήματα σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου μαθητή του. 

Το ενταλομα εξεδώθη  έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας που υπέβαλαν οι γονείς 15χρονου μαθητή. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  καθηγητής ειδικής αγωγής κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από όταν δηλαδή ο ανήλικος ήταν οκτώ χρονών, ενώ ο 62χρονος συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου και ασελγούσε σε βάρος του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, ακόμα και μπροστά σε τέσσερα άλλα άτομα.

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή έπειτα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, κατάσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, καθώς και για να  διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Την Κυριακή η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε για τη σύλληψη του καθηγητή ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Συνελήφθη με ένταλμα την 19-2-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ' εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά