Logo

Σχεδιαστής μόδας, πιλότος και φωτογράφος σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης [βίντεο]



 
 

Γνωστός σχεδιαστής μόδας, ένας πιλότος και ένας φωτογράφος συνελήφθησαν στην Αθήνα μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.

Η σύλληψη των τριών έγινε στη Δροσιά, το Μαρούσι και την Ανθούσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι είχαν στο πελατολόγιό τους καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και σεφ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ, ενώ στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας και τρία πιστόλια (το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό).

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικής μορφής, ενώ μετά τις απολογίες τους ο φωτογράφος προφυλακίστηκε και ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Για τον σχεδιαστή μόδας προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και για την προφυλάκισή του ή όχι θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά