Logo

Νεαρός οπλισμένος και σε κατάσταση αμόκ απειλούσε περαστικούς και αστυνομικούς στην Πάτρα



 
 

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής στην οδό Πόντου στην Πάτρα ένας 24χρονος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ.

Όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός απειλούσε περαστικούς οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Στη θέα των αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ, που μετέβησαν στην περιοχή, ο 24χρονος αντέδρασε απειλώντας τους με δύο μαχαίρια που κρατούσε στα χέρια του.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, ενώ όπως προέκυψε στη συνέχεια από έρευνες,  κοντά στο σημείο της σύλληψης ο 24χρονος είχε εναποθέσει και ένα αεροβόλο όπλο.

Παρά την αντίστασή του νεαρού  οι αστυνομικοί, τελικά, τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

“Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για βία κατά αστυνομικών, εξύβριση, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αρνήθηκε αστυνομικό έλεγχο και απείλησε τους αστυνομικούς με δύο μαχαίρια που
έφερε, ενώ παράλληλα τους εξύβρισε και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατάσχεσαν δύο μαχαίρια μήκους 25 και 19 εκατοστών, ενώ στον τόπο του περιστατικού βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο όπλο, το οποίο είχε απορρίψει νωρίτερα ο συλληφθείς στο οδόστρωμα.”

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά