Logo

Αυτός είναι ο 74χρονος που προφυλακίστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κολυμβητριών [φωτο]



 
 

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη, του άνδρα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον Ασημακόπουλο Θεοχάρη του Ιωάννη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 12-4-1947 στο Περιστέρι Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

1. Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,

2. Κατάχρηση ανηλίκου με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,

3. Βιασμό,

4. Παράνομη κατοχή όπλων

Ο Θεοχάρης Ασημακόπουλος συνελήφθη μετά από καταγγελία των κοριτσιών που σήμερα είναι 17 ετών.

Σύμφωνα με τον προπονητή των δύο κοριτσιών ο 74χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών που πήγαιναν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο του συλλόγου του οποίου ήταν ιδρυτικό στέλεχος στο Περιστέρι και είχε προσφερθεί να τα επιστρέφει στο σπίτι τους.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε  ότι νοιαζόταν για τις ανήλικες και τους έλυνε απορίες για θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία του εν λόγω κατηγορούμενου δημοσιοποιούνται μετά από αίτημα αξιωματικών του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να διαπιστώσουν αν και άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματά του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά