Logo

Εύβοια: Τρεις συλλήψεις για το εργατικό δυστύχημα στο Γυμνό [βίντεο]



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών ατόμων  για το τραγικό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο Γυμνό του δήμου Ερέτριας  κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι.

Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι ήταν μέλη συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε έργα της ΔΕΗ, βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκαν από υψηλή τάση ρεύματος, ενώ ένας ακόμη εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο εργοδηγός, ο μηχανικός και η επιβλέπουσα του έργου, που αρχικά είχαν προσαχθεί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Η δεύτερη κατηγορία αφορά στον 32χρονο άνδρα που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 32χρονος διέφυγε τον κίνδυνο

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στο ποιος έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν είχε διακοπεί το ρεύμα σε όλο το δίκτυο.Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ είχε διακοπεί μόνο σε ένα μέρος του δικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εργαζόμενοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο όταν έκαναν εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τους χτύπησε υψηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος που έφτανε τα 20.000 volt.

Νεκροί είναι ένας 45χρονος εναερίτης που βρισκόταν πάνω σε γερανό, σε ύψος 20 μέτρων, πατέρας τριών παιδιών, ένας 43χρονος και ένας 55χρονος, πατέρας τριών παιδιών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά