Logo

Μακελειό με δύο νεκρούς στη Μακρινίτσα Πηλίου - Συνελήφθη ο δράστης [βίντεο+φωτο]



 
 

Το διπλό φονικό, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη  Μακρινίτσα Πηλίου, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Βόλου. 

Δράστης είναι ένας νεαρός άνδρας από το Βόλο και νεκρή η εν διαστάσει σύζυγός του Κωνσταντίνα Τσάπα 28 ετών  και ο αδελφός της Γιώργος Τσάπας 30 ετών. 

Το έγκλημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 19:΅00 το βράδυ της Δευτέρας.. Ο νεαρός δράστης μετέβη με το αυτοκίνητό του στη Μακρινίτσα και φέρεται αν εισέβαλε μαινόμενος στο σπίτι στο οποίο διέμεναν η 28χρονη εν διαστάσει σύζυγός του και ο αδελφός της. 

Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα των δύο αδελφών. Ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα με την εν διαστάσει σύζυγό του και να την μαχαίρωσε στο λαιμό, ενώ παράλληλα φέρεται να τραυμάτισε στο πρόσωπο και τη μητέρα της. 

Γείτονες που άκουσαν κραυγές από το σπίτι ειδοποίησαν τον 30χρονο Γιώργο Τσάπα, ο οποίος φέρεται να μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα ξύλο για να αντιμετωπίσει τον δράστη, ο οποίος φέρεται να τον μαχαίρωσε στην καρδιά. 

Ο δράστης μετά την πράξη του κατάφερε αρχικά να διαφύγει με το αυτοικίνητό του.  Γύρω στις 22:00 το βράδυ, μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η  ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη  κοντά στην Περιφερειακή οδό.

Οι σοροί των δύο αδελφών μεταφέρθηκαν  στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Η Κωνσταντίνα Τσάπα είχε παντρευτεί πριν από, περίπου, τρία χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελε να είναι ο δολοφόνος της.

Όπως αναφέρει το  TheNewspaper.gr, πριν το διπλό φονικό η Κωνσταντίνα Τσάπα είχε καλέσει  το απόγευμα της Δευτέρας  το “100” γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της απείλησε πως θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της, στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα, για να την σκοτώσει. 

Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο σπίτι ο εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίος μπήκε στο σπίτι  σπάζοντας την τζαμαρία και σκότωσε την ίδια και τον αδελφό της. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά