Logo

Κυπαρισσία: 72χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας 72χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την Τετάρτη το μεσημέρι στο κέντρο της Κυπαρισσίας, ιδιοκτήτη καταστήματος που εμπορεύεται είδη κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ ο δράστης είχε φραστικό επεισόδιο με τον 40χρονο ιδιοκτήτη και πατέρα ενός παιδιού για ένα λογαριασμό που θεώρησε ότι ήταν “φουσκωμένος”.

Ο δράστης έφυγε από το κατάστημα, πήγε στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε στο μαγαζί κρατώντας ένα περίστροφο, με το οποίο πυροβόλησε τον 40χρονο άνδρα στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Ο 72χρονος πρώην λαχειοπώλης παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας, όπου και κρατείται.

Η ανακοίνωση της εταιρείας "Γερμανός" για τη δολοφονία

Ανακοίνωση για τη δολοφονία στην Κυπαρισσία εξέδωσε η εταιρεία "Γερμανός". "Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά