Logo

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ο πρώην σύζυγος παραδόθηκε και ομολόγησε την δολοφονία της 64χρονης



 
 

«Με απαξίωσε, θόλωσα και την σκότωσα».

Τα παραπάνω φερεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς  ο πρώην σύζυγος της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα

Ο 74χρονος πρώην σύζυγος του θύματος παρουσιάστηκε  λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής   και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Μάλιστα, παρέδωσε στους αστυνομικούς και ένα όπλο 32 χιλιοστών καθώς και 3 φυσίγγια και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας:  «Δεν είχα πρόθεση να την σκοτώσω. Είχαμε χρόνια οικονομικές προστριβές. Χθες πήγα στο σπίτι της για να της ζητήσω κάτι χρυσαφικά. Με απαξίωσε, θόλωσα και την σκότωσα». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθ'  ομολογίαν δράστης του φονικού φέρεται να ισχυρίστηκε πως  είχε χρόνια προστριβές με την πρώην σύζυγό του για τη διαχείριση των οικονομικών τους, προσθέτοντας πως η κατάσταση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να περιέλθει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα τον οδηγήσουν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-6-2021 από directNEWS.g


Τελευταία Αστυνομικά