Logo

Άλιμος: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε πολυκατοικία - Δίωξη για 5 πλημμελήματα στον δράστη[φωτο]



 
 

Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης των πυροβολισμών κατά πολυκατοικίας, στον Άλιμο, τα ξημερώματα της Τρίτης και βρίσκεται ήδη στα χέρια των διωκτικών αρχών. 

Όπως λένε οι πληροφορίες, στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που ανέλαβαν την έρευνα για την υπόθεση, κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες να την εξιχνιάσουν.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι ένας 35χρονος, οποίος κατά το παρελιθόν είχε απασχολήσει της αρχές για παράνομη οπλοκατοχή, την ώρα που περνούσε από το σημείο θεώρησε ότι κάποιος τον ακολουθούσε και για το λόγο αυτό πυροβόλησε. 

Οι κάτοικοι που άκουσαν τους ήχους από τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. 

Όπως μεταδίδει το ant1news.gr,  κατά την  διάρκεια της αυτοψίας που κράτησε επτά ώρες, βρέθηκαν οπές από τις σφαίρες σε διαμερίσματα του τρίτου και του τέταρτου ορόφου της πολυκατοικίας.

Ο 35χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Προηγουμένως ο εισαγγελέαας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή, άσκοπους πυροβολισμούς, προμήθεια και κατοχή να ναρκωτικών προς ιδία χρήση 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-6-2021 από directNEWS.g


Τελευταία Αστυνομικά