Logo

Αγία Μαρίνα: Επίθεση από 6 άτομα σε 26χρονη- Της έσκισαν τη μπλούζα ενώ βιντεοσκοπούσαν



 
 

Έξι άτομα επιτέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε 26χρονη γυναίκα, χθες (Κυριακή 6 Ιουνίου) το απόγευμα, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Αττικής, την ώρα που εκείνη επιστρέφοντας από την παραλία περίμενε τον σύζυγό της στο αυτοκίνητό τους, στον χώρο στάθμευσης.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ τα έξι άτομα ξαφνικά την περικύκλωσαν και της έσκισαν τη μπλούζα, ενώ τη βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τηλέφωνά τους, κάνοντας ζωντανή μετάδοση σε ιστοσελίδα. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ενώ οι δράστες συνέχιζαν να βιντοεσκοπούν και αργότερα έφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν δύο από αυτούς -Πακιστανούς- τους οποίους στη συνέχεια αναγνώρισε η 26χρονη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Σημειώνεται, τέλος, ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων τεσσάρων ατόμων.

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο σε βάρος των δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία της 26χρονης. 

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. 

Εδώ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι για τους δύο συλληφθέντες η 26χρονη ανέφερε ότι αυτοί παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που την βιντεοσκοπούσαν. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά