Logo

Θεσσαλονίκη: Άνδρας 50 ετών βίαζε επί έξι χρόνια την ανήλικη ανιψιά του



 
 

Υπόθεση βιασμού και ασέλγειας σε βάρος ανήλικης στη Θεσσαλονίκη με δράστη τον θείο της θα απασχολήσει ιτς εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.

Η ανήλικη, που κατήγγειλε τη φρίκη που βίωσε, ανέφερε πως επί έξι ολόκληρα χρόνια, από το 2013 μέχρι και το 2019, έπεφτε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του θείου της. 

Ο εφιάλτης δηλαδή της καταγγέλουσσας, άρχισε όταν ήταν μόλις 9 ετών. Όπως είπε η ίδια, οι γονείς της ήταν χωρισμένοι  και μάλιστα, τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια, η οποία είχε δοθεί στη γιαγιά της με την οποία διέμενε στην περιοχή της Θέρμης.

Η κοπέλα, ηλικίας σήμερα 17 ετών ζει πλέον στο εξωτερικό. Με τεράστια δύναμη ψυχής κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη μέχρι τα 15 της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 50χρονου Έλληνα θείου της. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία, όπως αναφέρει το thestival.gr, αφορά στα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Σημειώμεται, ότι η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά