Logo

Χειροπέδες σε 21χρονο αστυνομικό για διάπραξη ένοπλων ληστειών



 
 

Στη σύλληψη ενός 21χρονου αστυνομικού για πέντε ληστείες προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ο νεαρός αστυνομικός, συγκεκριμένα, συνελήφθη για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο βενζινης, καθώς και για άλλες τέσσερις ληστείες. 

Το in.gr, σημειώνει ότι ο  συλληφθείς αστυνομικός ανήκει στην ασφάλεια πολιτικού κόμματος και είναι αποσπασμένος στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ οι αποκαλύψεις για τη δράση του έχουν προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ και ιδιαίτερα στους αστυνομικύς που εργάζονται μαζί του καθημερινά.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε ότι οι ληστείες έγιναν το διάστημα από 09-04-2021 έως 19-06-2021. Σε βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πρωινές ώρες σήμερα (Σάββατο 19-06-2021) σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και συνελήφθη αστυνομικός, για διάπραξη ληστειών κατά συρροή σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων, που έλαβαν χώρα κατά το διάστημα από 09-04-2021 έως 19-06-2021 στην Αττική. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά