Logo

Συνελήφθη ο καταζητούμενος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα



 
 

Στη Νέα Φιλαδέλφεια εντοπίστηκε και συνελήφθη, μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ  ο 35χρονος που καταζητούνταν για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. 

Ο συλληφθείς κατηγορείται για  παράνομη κατακράτηση και βιασμό καθώς φέρεται να βίασε επτά φορές τη γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα. 

Στο παρελθόν ο Βουλγαρικής καταγωγής άνδρας είχε συλληφθεί το 2915 για ανάλογα αδικήματα, καθώς είχε βιάσει φοιτήτρια και είχε αποπειραθεί να τη σκοτώσει,  ενώ, παράλληλα, είχε επιτεθεί και στον  σκύλο της.

Τότε είχε οδηγηθεί στην φυλακή και αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020 βάσει των διατάξεων του παλαιού ποινικού κώδικα που ήταν ευνοϊκότερες. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του 35χρονου, αξιοποιώντας πληροφορίες, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η  50χρονη είχε πάει στην πολυκατοικία, σε διαμέρισμα της οποίας διέμενε ο 35χρονος, για να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους.

Ξαφνικά η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση του 35χρονου, ο οποίος την έσυρε στο διαμέρισμα και για ώρες εκτόνωνε πάνω τις τις αρρωστημένες του ορέξεις.  

Τι κατέθεσε η 50χρονη στην Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέθεσε στις αρχές και περιέγραψε μέσα από το νοσοκομείο τη φρίκη που βίωσε.

Η 50χρονη εξήγησε ότι  δούλευε χρόνια σε αυτή την πολυκατοικία, αλλά δεν γνώριζε τον δράστη.

«Δουλεύω καθαρίστρια τρία χρόνια στην πολυκατοικία», είπε και πρόσθεσε «Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια στον λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιο του και με βίασε… Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές... Δεν έβαλε προφυλακτικό».

Η γυναίκα στη συνέχεια ανέφερε πως κατάφερε να διαφύγει, όταν ο δράστης την άφησε μόνη: «Κάποια στιγμή, γύρω στις 5:00 το απόγευμα, αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν ένα κλειδί. Εγώ την άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Άρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο».

Όπως είπε  δεν γνωρίζει τον 35χρονο δράστη. «Τον άνδρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε… Θέλω να τιμωρηθεί».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά