Logo

Αυτός είναι ο 35χρονος που καταζητούνταν για τον βιασμό της καθαρίστριας και συνελήφθη στη Ν. Φιλαδέλφεια [φωτο]



 
 

Ενώπιον των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών οδηγείται μετά τη σύλληψή του ο 35χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, άνδρας που καταζητούνταν για το βιασμό και την παράνομη κατακράτηση μιας 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. το περασμένο Σάββατο.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, πραγματοποίησαν επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο καταζητούμενο σε ένα πάρκο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως κατήγγειλε στις αρχές η 50χρονη γυναίκα, ενώ καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, ο 35χρονος, που ήταν ένοικος ενός διαμερίσματος, την άρπαξε από το ασανσέρ, την κλείδωσε στο διαμέρισμα και επί ώρες τη βίαζε και την ξυλοκοπούσε.

Κάποια στιγμή η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, να  ζητήσει την βοήθεια άλλων ενοίκων και τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να καταγγείλει στις αρχές τα όσα φρικτά βίωσε κατά την πολύωρη κατακράτησή της στο διαμέρισμα του καταγγελόμενου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας φοιτήτριας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά