Logo

Νέα αιματηρή συμπλοκή με ανηλίκους: Μαχαίρωσαν 17χρονο στην Κηφισιά - Δύο συλλήψεις



 
 

Λίγες ώρες μετά την ληστρική επίθεση ανηλίκων σε 14χρονο μαθητή στον Άλιμο, άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ παιδιών,  που σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Κηφισιά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό, ένας 17χρονος δέχθηκε επίθεση  από 8 συνομήλικούς στην Κηφισιά, οι οποίοι τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.  ο ένας από τους επιτθέμενους μαχαίρωσε στο μηρό 17χρονο. Όταν το παιδί έπεσε στο έδαφος από το χτύπημα με το μαχαίρι, οι υπόλοιποι 7 δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παίδων" όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς, προχώρησε στη σύλληψη δύο δραστών και στην ταυτοποίηση άλλων τεσσάρων που συμμετείχαν σε αυτή τη νέα αιματηρή συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση αυτή  είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-7-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά