Logo

Κρήτη: Συλλήψεις για πυροβολισμούς σε ταβέρνα – Δύο τραυματίες, ο ένας σοβαρά



 
 

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ταβέρνα που βρισκεται στην περιοχή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο χέρι και η σύζυγος του 37χρονου  χωρίς,  όμως,  η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει καμία ανησυχία.

Το  ζευγάρι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  είχε πάει για φαγητό μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του. 

Κάποια στιγμή ο 37χρονος άνδρας και η σύζυγός του δέχτηκαν τους πυροβολισμούς  μπροστά στα έντρομα μάτια  των παιδιών τους και άλλων θαμώνων του καταστήματος.

Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς τράπηκαν σε φυγή.

 Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες με τον 37χρονο να οδηγείται αμέσως στο χειρουργείο καθώς είχε δεχτεί σφαίρες σε θώρακα και κοιλιά.

Ο άνδρας μετά την επέμβαση κολεκτομής εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Χαλκιαδάκη, η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

"Η κατάστασή του είναι σταθερή μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του", δήλωσε ο κ. Χαλκιαδάκης. 

Κάλυκες. καταθέσεις και βίντεο - ντοκουμέντο 

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν τους κάλυκες και  στοιχεία καθώς και καταθέσεις για τις συνθήκες και την ταυτότητα των δραστών του αιματηρού επεισοδίου.

Παράλληλα, βρήκαν και βίντεο -ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο. 

Οι δράστες είχαν διαφορές με το θύμα

Από την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε πως οι δράστες είχαν διαφορές με τον 37χρονο και μετά από έναν έντονο καβγά μέσα στην ταβέρνα έβγαλαν τα όπλα  και άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του άνδρα και τον ελαφρύτερο τραυματισμό στο χέρι της συζύγου του. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά και οι άλλοι θαμώνες του καταστήματος.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι διωκτικές αρχές έχουν συλλάβει δύο άτομα. Πρώτος συνελήφθη  ένας 27χρονος ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε κλινική του Ηρακλείου, καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Στη συνέχεια συνελήφθη ένας 32χρονος, ενώ είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί και ένας τρίτος άνδρας, ο οποίος είναι αδελφός του 27χρονου, όπως μεταδίδει το cretapost.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά