Logo

Περιστέρι: Ντοκουμέντο βίαιης ληστείας - Οι δράστες ξυλοκοπούν χωρίς έλεος 76χρονο [βίντεο]



 
 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη τριών επικίνδυνων κακοποιών μελών σπείρας που πραγματοποιούσε ληστείες  με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Το  MEGA έφερε στο  φως βίντεο από την δράση της εν λόγω σπείρας με έναν από τους συλληφθέντες να ξυλοκοπά χωρίς έλεος έναν 76χρονο μέσα στην επιχείρηση του στο Περιστέρι.

Το θύμα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βίωσε.  Ο ληστής τον χτύπησε με μανία στο πρόσωπο αλλά και στο υπόλοιπο σώμα ενώ ο ηλικιωμένος προσπαθούσε να προστατευτεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής το τελευταίο διάστημα αναζητούσαν τα μέλη της συμμορίας.

Το γεγονός ότι επέδειξαν ιδιαίτερη σκληρότητα κατά τη ληστεία του  76χρονου τον περασμένο Απρίλιο σήμανε συναγερμό για τις αρχές καθώς διαπιστώθηκε πως οι ληστές αδιαφορούσαν εάν θα τραυμάτιζαν σοβαρά κάποιο θύμα τους.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται ένας από τους συλληφθέντες να μπαίνει σε κατάστημα και να αφήνει κάποια φυλλάδια πάνω στο γραφείο μιας εργαζομένης.

Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς με γρήγορες κινήσεις αρπάζει το κινητό της υπάλληλου και με αργές κινήσεις φεύγει από τα γραφεία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 76χρονος πέφτει θύμα εγκληματικής ενέργειας τους τελευταίους μήνες.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής η συγκεκριμένη συμμορία είχε διαπράξει τουλάχιστον 11 ληστείες και κλοπές ενώ οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά