Logo

Εφιάλτης για 19χρονη στην Ηλιούπολη: Άλλη μία γυναίκα κατέθεσε κατά του 39χρονου αστυνομικού [βίντεο]



 
 

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση της  εμπορίας και κακοποίησης γυναικών με θύμα μία 19χρονη η οποία κατήγγειλε τους εκμετλλευτές της, τον 39χρονο αστυνομικό, και τον πατέρα της οι οποίοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μία γυναίκα κατέθεσε στην Ελληνική Αστυνομία καταγγέλλοντας τον 39χρονο αστυνομικό. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ υπό άκρα μυστικότητα μία γυναίκα προσήλθε αυθορμήτως στην αστυνομία και έδωσε κατάθεση. 

 Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία υποστήριξε καταθέτοντας ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πολιορκούσε για καιρό τη γυναίκα, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε στις πιέσεις και βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τον 39χρονο.

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του 39χρονου είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου,

Οι διωκτικές αρχές χαρακτηρίζουν «δεμένη» την κατάθεση καθώς υπάρχουν ντοκουμέντα τα οποία στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η μάρτυρας. 

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στις δικαστικές αρχές  για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά