Logo

Αυτός είναι ο αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος που κατηγορείται για το βιασμό της 19χρονης και για trafficking [φωτο]



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν διάταξης της της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, έδωσε στη  δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίαζε και εξωθούσε στην πορνεία τη 19χρονη, την οποία και κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ στην ανακοίνωσή της, πρόκειται για τον Δημήτριο Μπουγιούκο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννημένου στις 16-11-1982 στην Αθήνα.

Κι άλλη καταγγελία εναντίον του

Η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, υποστήριξε σήμερα ότι μία ακόμα νεαρή γυναίκα είχε πέσει στα δίχτυα του αστυνομικού βπριν από μερικά χρόνια. «Ζούσε αιχμάλωτη του αστυνομικού, ο οποίος με χειριστικό τρόπο και με συνεχείς απειλές την οδήγησε στην πορνεία και στη συμμετοχή σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου» δήλωσε η κυρία Λεγάκη, και πρόσθεσε ότι και σε αυτή την περίπτωση ο 39χρονος αστυνομικός βίαζε και ξυλοκοπούσε την κοπέλα που κρατούσε αιχμάλωτη.

Τέλος, η κυρία Λεγάκη, ανέφερε πως τα όσα της αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα έχουν γίνει γνωστά και σε άλλους συναδέλφους της –εκτός της ίδιας, προκειμένου να είναι βέβαιο ότι θα γίνουν γνωστά στη δικαιοσύνη.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2021 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά