Logo

Λάρισα: Άγριο φονικό στη Σωτηρίτσα – Πυροβόλησε τη σύζυγό του μέσα σε ταβέρνα [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγριο φονικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο χωριό Σωτηρίτσα στην Αγιά Λάρισας.

Ένας 54χρονος άνδρας λίγο πριν τις 10:30 το πρωί πήγε στην ταβέρνα - ουζερί που εργαζόταν η 43χρονη σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών τους, και κυριολεκτικά την εκτέλεσε πυροβολώντας την με πιστόλι. 

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο δράστης κάλεσε τις διωκτικές αρχές και οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια της Λάρισας.

Ο συλληφθείς θα εξεταστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, προκειμένου να διαπιστωθεούν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Στον τόπο του συμβάντος έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών ερευνών, ενώ μετέβη και η ιατροδικαστής, Ρουμπίνη Λεονταρή. 

Η ιατροδικαστής από το σημείο του εγκλήματος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ  ότι το θύμα δέχθηκε βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μία βολή στο κεφάλι από περίστροφο.

Σε διάσταση τους τελευταίους 6 μήνες - Οκτώ πυροβολισμοί 

Οι πρώτες πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ως αιτία για το φονικό τη ζήλεια του δράστη προς την σύζυγό του. 

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, το φονικό έγινε μέσα σε γνωστή ταβέρνα  που διατηρεί στην περιοχή ο αδελφός του θύματος. 

Η 43χρονη τους τελευταίους έξι μήνες ζούσε μακριά από τον σύζυγό της και εργαζόταν στην ταβέρνα του αδελφού της, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική λόγω προβλημάτων υγείας. 

Η γυναίκα, την ώρα που εισέβαλε ο σύζυγός της στην ταβέρνα βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος. 

Ο δράστης πυροβόλησε οκτώ φορές και τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του. 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα (03-08-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί, ο δράστης μετέβη σε ταβέρνα όπου εργαζόταν η ημεδαπή σύζυγός του και με τη χρήση περιστρόφου παλαιού τύπου την πυροβόλησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.

Το περίστροφο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

πηγή φωτο: larissanet.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά