Logo

Μύκονος: Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της “συμμορίας με τα στρινγκ” – Έκλεβαν ανυποψίαστους παραθεριστές



 
 

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών (δύο ανδρών και δύο γυναικών) προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στη Μύνκονο.

Πρόκειται για μέλη σπείρας που ξάφιζε ανυποψίαστους τουρίστες 

Σημαντικό ρόλο στη δράση της σπείρας,που  έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια,  έπαιζαν οι δύο γυναίκες. 

 Οι δύο Ιταλίδες κυκλοφορούσαν ημίγυμνες, φορώντας συνήθως μόνο ένα στρίνγκ - γι' αυτό και ονομάστηκε η "συμμορία με τα στρίνγκ"  και προσέγγιζαν τα υποψήφια θύματά τους με... ερωτική διάθεση.

Όπως μετέδωσε το MEGA, οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να φθάσουν στη σύλληψη των μελών της συμμορίας, χάρη σε ένα λάθος των δύο Ιταλίδων.

Συγκεκριμένα, οι δύο ημίγυμνες Ιταλίδες μπήκαν στο  beach bar SantAnna, και κατά τη συνήθη πρακτική τους - όταν επρόκειτο για άνδρες παραθεριστές -  πλησίασαν με ερωτική διαθεση δύο νεαρούς ομοεθνείς τους.

Ωστόσο, οι δυο νεαροί ήταν αστυνομικοί που βρέθηκαν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

Παράλληλα, μία  Αμερικανίδα τουρίστρια, που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής GPS που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί αστυνομικοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο beach bar, αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματά τους.

Οι υπάλληλοι του beach bar ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη συμμορίας.

Στην κατοχή των μελών εντοπίστηκαν πέντε τσάντες, οι οποίες ανήκαν σε τουρίστες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν το Σάββατο (28.08.2021) το απόγευμα στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τέσσερις αλλοδαποί (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, προχθές απογευματινές ώρες οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από τέσσερις πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τσάντες που περιείχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά