Logo

Χειροπέδες στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου για 7 κιλά κοκαΐνη [φωτο]



 
 

Συνελήφθη την Πέμπτη μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση η παίκτρια του ριάλτι “Power Of Love”, Έλενα Πολυχρονοπούλου για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας, μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών για διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο συλληφθέντες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ' εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ' επάγγελμα.

Στον Ρεγγινίδη ασκήθηκε επίσης, δίωξη και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά